Gossip : Rozita Mahu Elak 'Playgirl'


Pelakon cantik, Rozita Che Wan, 36, kini hangat digosipkan bercinta dengan Asrarudin Putra Omar setelah mengaku berkawan mengenali dan berkawan dengan pemain bola sepak negara itu baru-baru ini. Walau bagaimanapun, dia [...]


Pelakon cantik, Rozita Che Wan, 36, kini hangat digosipkan bercinta dengan Asrarudin Putra Omar setelah mengaku berkawan mengenali dan berkawan dengan pemain bola sepak negara itu baru-baru ini. Walau bagaimanapun, dia menafikan mereka bercinta walaupun kerap kali keluar dan bergayut telefon dengan pemain bola sepak itu.

Rozita, yang popular dengan drama 3 janda di astro berkata, bergayut dengan telefon tak semestinya bercinta. Kami berkawan tanpa melibatkan perasaan kerana saya bimbang kalau berkahwin dengan lelaki muda nanti dia akan mencari perempuan lain.

Rozita juga menjelaskan sekiranya 1-2 tahun perbezaan umur antara mereka tidak menjadi masalah tetapi jarak umur mereka sangat jauh iaitu 15 tahun. Kebelakangan ini kita boleh lihat banyak artis yang digosipkan dengan pemain bola sepak termasuklah adiknya sendiri Ayu Raudhah dengan penyerang sensasi kebangsaan Mohd Zaqua Adha kembar kepada Mohd Aidil Zafuan yang juga berkahwin dengan seorang artis, Rita Rudaini.

Untuk mengelak daripada terus digosipkan, dia mengakui sedang mengenali seorang lelaki biasa berumur 30-an dan merupakan seorang ahli perniagaan yang masih bujang.

Bagaimana dengan pendapat anda tentang hubungan yang perbezaan umur mereka sangat jauh sekali? Jika sebelum ini ramai yang menganggap dia lebih gemarkan lelaki bertaraf VIP yang bergelar Datuk atau Tan sri.

Walau apa sekali pun, kita tunggu jawapan dari Rozita sendiri dan diharapkan dia terus berjaya dalam bidang lakonannya. Perkembangan terbaru seninya, dia baru sahaja selesai menjalani penggambaran drama bersiri 'Puteri Aurora Beradu' yang telah disiarkan di TV3 melalui slot 'Lagenda" mulai 21 Julai, setiap Isnin hingga khamis pukul 4.30 petang dan ulangannya di TV9 pada pukul 8.30 malam.

ps:hawt sungguh awek sorang ni..

21 comments:

beliamuda said...

tahap awek lagi ke ni? rasanya dah jauh daripada tahap awek dah ni...

denaihati said...

emmmm........kita tunggu je lah....

Naniey said...

kecian rozita..tak abes2 n gosip

eNaSaN said...

LALLALALLA dia mmg cUn & haWt tp....bYk sGt gosIp....

IxoR@ said...

ermm...sesuai ke title 'awek' Rozita ni ye...?

nway, dia mmg hot walaupun dah beranak 2....

:D

ezany said...

skang da nmpk cam berisi sket.. dulu aku tgk diari ramadhan rafiq tu xde la camni..

azizan4444 said...

beliamuda,

hoho..ntah la..tp die ni nmpk bergetah lg,hak3

azizan4444 said...

Naniey,

tu la kn,kesian..kalau da femes cmni la..normal bg seorng artis

azizan4444 said...

IxoR@,

xtaw la title tu sesuai ke x.tp dia ni mmg mnjadi kegilaan ramai laki2..hehe

Nine said...

seksi gambaq Rozita nih kemarin kat Metro..
Ceta pasai kes bercinta nih la..sempat gak aku baca..
Dulu dgq kata Lan pet2 senario bercinta ngan adik dia..
Macam2 gosip artis kita la nih...

Encik Azizan said...

Nine,

Lan pet pet bkn stkat bercinta ngn adik dia tp dah kawen pon..hehe..nme adik die tu rubitah..ngee

POSH76 said...

aku minat giler dgn dia...bukan pasal lakonan dia..tp style & pesen dia pakai sumer lawa...hehe

Nine said...

la ya ka..hehe..
aku baru tau pas ko bagitau nih..huhu..

azizan4444 said...

Nine,

lor xtaw lg ke?haha..nth2 dorg da dpt anak pon.huhu

al-Wann said...

hmm,ak mmg mint kt rozita nie..agak ttarik gak laa dgn statement dye dlm metro, "klu btol laa sy ada mjalinkn hubungn, knape xder yg msok minang?"apa pndpt korg..

azizan4444 said...

al-Wann,

bg pendapat aku kn,klu yg femes ni ssh org nk masuk minang..pikiaq 2 3 kali dulu..tgk cm datuk siti, last datuk k jgak yg dapt.hehe

lg 1 mungkin jodoh die xde lg bt masa ni.tggu je la nanti..ngee..

azizan4444 said...

POSH76,

itu kate anda perempuan,laki lagi la suke tgk style die..stylo gak la pesen die.hehe

Anak Gemilang said...

skrg ni. klu x da gosip. bukan artis la namanya. hee..
wah.. citer tu..
dah tgk dah smlm..
ekee.. puteri aurora beradu..
adede.
pning tkg citer tu.. haha.
tp..
sy x bp tau sgt la sal arts ni.. x boleh kmen byk sgt.. ape2 pun. smga dia trus mjga nama baik.. *_*

mohdisa said...

wah...dah tua rupanya dia ni yerk...hehe...tp mantap beb...haha

azizan4444 said...

Anak Gemilang,

ramai ckp drama tu x bez.huhu

azizan4444 said...

mohdisa,

taw xpe..aku mnt ngn minah ni.haha

Post a Comment

Nak komen? Silakan.