Sape Baca Tin Susu '87?


Pertama sekali, saya mengucapkan terima kasih kepada kawan kawan beloger yang selalu datang ke belog ini, tak kira la pembaca setia, silent reader ataupun [...]


Pertama sekali, saya mengucapkan terima kasih kepada kawan kawan beloger yang selalu datang ke belog ini, tak kira la pembaca setia, silent reader ataupun juga yang singgah hanya sekadar meninggalkan jejak atau iklan di shoutbox.

Tanpa anda semua tiada guna saya menulis. Hari ni hanya nak buat review skit sapa yang selalu baca belog ni. Gambar di atas menunjukkan hanya sesetangah beloger je, tapi ramai lagi kawan beloger yang selalu datang tapi xde dalam gambar tersebut. Kalau sesape nak masuk juga,saya boleh update lagi. haha!

Terima kasih sekali lagi kepada anda yang meninggalkan komen di setiap artikel di belog ini. Kepada silent reader tu, jangan segan nak meninggalkan komen. Ayuh kita same same kongsi pendapat jikalau ada topik yang menarik. Jangan takut, saya kacak tak makan orang. Haha!

Akhir sekali, jangan segan dan malu nak klik iklan yang ada kat belog ni. Jasa baik anda amat saya hargai. Kalau boleh saya nak kawin nanti pakai duit tu je. Bole ke? Saya rasa saya da kawen empat pun masih tak boleh claim duit untuk iklan kat belog ni. Haha! tapi xpe, xbole buat kawen, saya buat belanja anda makan makan pun cukup la..

Terima kasih kawans..

50 comments:

azzaliena suziantie feisal said...

weltame2...
saya hargai
hahahahahahahaha

BULLET said...

wa, gambar bullet pun ade. first sekali plak tu. bangge la plak

Ivy Metaga said...

saya saya saya..ada baca hehehe

noor afzan said...

saya x depun..alahai~
saya suke gak singgah sini~

imHepPie said...

owhh..apsal x ckp awal2 kacak x mkn org..igtkn mkn tdi..

Cik aiNa said...

woah..ade name cik aina disitu,,
maka..saye dengan ini rase bangga owhh!

cybernetic88 said...

haha. anda mmng kacak. terima kasih =P.
bgus2. keep blogging k

itafukada said...

walopun gambo ku xde di ctu..
tp aku tau aku ade di kamar hati mu ini.
wah gitu..~

joegrimjow said...

mana gambarku??
xde pooon

Encik Azizan said...

azzaliena suziantie feisal,

mnghargai dari sudut mane tu?hahaa

Encik Azizan said...

BULLET,

tahniah..hehe...mekasih kerna lpk kt blog gwe..

Encik Azizan said...

Ivy Metaga,

trimas..hehe

Encik Azizan said...

noor afzan,

xde ke?saya pun xtaw nape ley miss tu..hehe..lps ni ad la kot

Encik Azizan said...

Cik aiNa,

haha..jgn kembang2 suda la ye

Encik Azizan said...

cybernetic88,

aku x kacak bro..hensem je.haha..
ko lg kacak aku rase..x caye?tgk cermin skang..wakaka

thnks broo

Encik Azizan said...

itafukada,

fuhh,org jepun pun ada..hak3

Encik Azizan said...

joegrimjow,

tu la psl..mne pg gamba ko ek...ko halimunan ke bro?hehehe

eNaSaN said...

huhu nmpk sgt ku xde kat situ..


mgkiN skang nie ku dh jRg dtg...ke aku silent reader...aikkk..tue cam pelik jer...


ku baca en3 kamoo tp xkomeN huhuhu

denaihati said...

Terima kasih juga sesekali singgah ke Denaihati dan tinggalkan jejak komennya

Encik Azizan said...

eNaSaN,

yeke?mekasih sudi bace..hehe

tp dulu saya tgk ad gk komen dr enasan,tp da lame2 mkin sunyi lak..ngee

Encik Azizan said...

denaihati,

same2 bro..tp saya mgalami mslh nk komen artikel kt blog bro..ruangan komen x kua..xtaw la nape..sestgh artikel je boleh komen..

misz benida said...

aku xphm la cmne nk dpt duet dgn bnda 2??
xtrcpai logik akalKu.

Encik Azizan said...

misz benida,

gwe pon xtaw sgt..tp org ckp ley dpt dngn klik2..klu nk taw try la klik..

POSH76 said...

aku ni baca ada kureng sikit except kau citer tu bess giler...aku rajin klik2 iklan jer...hehe

e l d y said...

eh ? xde pulak avatar gua kat situ .. mungkin kita x temu kat innit kot .. but I'm here now ! cheers ^@^

CaPiQa said...

saya! saya! saya! saya mesti baca. lalala~~~

p.s: makan2? bila tu agaknya? ^_^

eldy said...

eh ? xde pulak avatar gua kat situ .. mungkin kita x temu kat innit kot .. but I'm here now ! cheers ^@^

miss lolly a.k.a luvfareda said...

saya? nape xda kat shiittuuuuuuuuuuuu?

d|n said...

ade gamba aku la plak..hehe
sesame..

my name is Ain said...

kem slm kat no 6 dr kiri tu.. hahaha

miera a.k.a merr said...

larr...tak makan org eh?
ish..klu taw singgah awl2...
ihik..eceli bru nk mengaktifkan dirimu dgn blogging....

hasni said...

zizan
hasni slalu gak jd silent reader
haha
apa2 pon
truskan berblog ok!
i like the way u write:-)
peace

azizwan(dot)com said...

memang selalu pong aku usya blog ni kalau dah ada new entri. so no wonder la nama aku ada dlm pic tu. hahaha.. tp tu ler, tak berkesempatan nk ngomen. jgn marah ye. hehe..

x-po said...

eh, sape judinbo tu? cun gle beb..bkenan aku

Encik Azizan said...

POSH76,

bgs la klu cmtu..klik2 lg..hahaha..tp apsl nuff aku x naik pon..muakaka

Encik Azizan said...

e l d y,

mungkin kot..thanks bro

Encik Azizan said...

CaPiQa,

mkn tu tgk la cane...ad rezeki saya buat open belog...ok?

Encik Azizan said...

miss lolly a.k.a luvfareda,

tu tndanye kamu jrg ke sini..hehe..xpon kamu x serve nuff kot..muahhaa

Encik Azizan said...

d|n,

ko yg hensem tu ke bro?hehehe

Encik Azizan said...

my name is Ain,

ok aje..hahaa

Encik Azizan said...

miera a.k.a merr,

mne da mkn org..haha...sila2 lah aktifkn drimu..hehe

Encik Azizan said...

hasni,

thnks ya..

Encik Azizan said...

azizwan(dot)com,

x mrh epi je.hahaha..org bz la katekan...muahaha

Encik Azizan said...

x-po,

nth ler..awek spe bro..kim slm bole?

Nine said...

aikk awat nama kawe tak dop ? Nuffnang jer ker ?

Encik Azizan said...

Nine,

aah bro...tp xpe..demo pembaca setia..kawe taw.haha..lps ni kawe buat entri khs ko demo..hehe

beliamuda said...

saya pun baca juga.. hehe~

unwanted said...

ko takkan jumpa aku walaupun aku buka blog ko sebab aku dah disable profile view..
cuba tgk untuk rini klu tak percaya...he3

Ariey said...

cuba cari aku yg mana satu haha..

Encik Azizan said...

beliamuda,

mekasih bro..hehe

Post a Comment

Nak komen? Silakan.