Orlando Bloom Tolak Lakonan Semula Dalam 'Pirates of Carribean'


Aktor kacak, Orlando Bloom dikatakan tidak akan berlakon semula dalam filem 'Pirates of The Carribean' yang ke-empat. Orlando, 32, yang memegang watak seorang tukang besi Will Turner, menolak tawaran untuk berlakon semula dalam filem yang dibintanginya itu sebelum ini. [...]

Aktor kacak, Orlando Bloom dikatakan tidak akan berlakon semula dalam filem 'Pirates of The Carribean' yang ke-empat. Orlando, 32, yang memegang watak seorang tukang besi Will Turner, menolak tawaran untuk berlakon semula dalam filem yang dibintanginya itu sebelum ini

Beliau dikatakan menolak tawaran itu kerana mahu meluangkan lebih masa dengan pasanganya iaitu seorang model berusia 26 tahun, Miranda Kerr.

"Kesemua prouduser dalam filem ini pun tidak ada masalah dengan keputusan saya itu kerana kali ini mereka mahu menumpukan kepada watak Johnny Depp sebagai Captain Jack Sparrow.

Bertuah Miranda Kerr dapat teman lelaki yang setia dan begitu menyayanginya.

15 comments:

al-Wann said...

ambk ak laa jg pganti..senang ceta kan,haha

azizan4444 said...

al-Wann,

xde pengganti kot,sbb pbgrah nk tumpukan watak jack sparrow je..melepas ko..hehe

noor afzan said...

alee.x best le x der orlando bloom yang hensem nih..
huhu~

Encik Azizan said...

noor afzan,

tu la psl kn..lps ni x ramai la peminat perempuan yg tgk crta ni.hehe

julietANNA said...

woahhh my boyfie.alaa dia tolak sebab nk habiskan masa kat i tu.hiks :D

Zamz said...

sure ramai frust mamat ni tak berlakon

Anak Gemilang said...

owh.. sy kurg knl / x kenal. haa3. sy mint korea.. jd. xpa la... dia xnk blkon sudah la. hahaha. tp. rezeki jgn dtolk.. msa dia lku blkon. dia kena grb pluang.. nnt bla dh x laku. cmana. ish2. msia ada naik trn. owh dunia artis. haha

ezany said...

letak ler gambar miranda tu skali.. aku nak tgk gak cun sgt ker.. haha..

isk2.. patutnya dah ade pasangan la nak kena cari duit lebih.. tak paham aku dia ni.. lain la klu tgh mengandung ker..

lain mcm jer maksud luangkan masa tu.. ekeke..

c-idah said...

watak yg dia pegang best n
memang best ar!!!

lakonan dia amat bagus..

mimie said...

ape la sangat Pirates of the carribean tanpa william turner..

lizz said...

erk, kenape perlu tolak????cheh. wat muke tak puasa ati.muahahaha

Encik Azizan said...

julietANNA,

hbt la awak..heee..nk ngorat gak la..muahehe!

mohdisa said...

wah, sebab teman wanita ya. best nyer...ok lah tu...poket dah lebat boleh la...:)

Nine said...

Bertuah mmg bertuah awek dia tuh...

Tapi takde Orlando dalam film tuh nanti, nampak cam tak lengkap lak hero2 dlm film tuh..

Aku peminat setiap POTB....:]]

al-Wann said...

ak rsa pgarah silplah xmatikan wtak c orlando nie dlm previous POTC..haa skg pgarah gak yg pning kpla..haha

Post a Comment

Nak komen? Silakan.