Gambar Bogel Mawi, Rumah Dipecah Masuk Pencuri


Gler, serius gler. Nak tergelak pun ada dengan penyebaran gambar bogel Mawi. Ternyata sekali gambar itu dieksploitasi dengan teknologi canggih masa kini, secara terang-terangan gambar itu adalah [...]


Gler, serius gler. Nak tergelak pun ada dengan penyebaran gambar bogel Mawi. Ternyata sekali gambar itu dieksploitasi dengan teknologi canggih masa kini, secara terang-terangan gambar itu adalah sumper impose. Kepala Mawi dicantum dengan tubuh seorang lelaki sasa. Hebat sungguh teknologi zaman sekrang ye.

Tapi itulah dunia artis, xde gosip xde lah artis, xde artis xde la Lisa Surihani. Hehe!

Lain pula cerita yang berlaku di Felda Taib Andak, Kulai jaya apabila rumahnya dipecah masuk oleh empat orang perompak. Dalam kejadian itu, dua perompak ditembak mati dan dua lagi dapat melepaskan diri. Suspek adalah lelaki Indonesia.

Semasa kejadia tersebut, ibu Mawi, kakak, abang ipar dan lima ahli keluarganya sedang tidur ketika rumah mereka diceroboh.

Susah jgak bila dah kaya, ingatkan makin senang hidup tapi tak mengapa, mawi kan kaya boleh upah guard la lepas ni. hehe!

Sebelum ni rumah 'Si Lanun' Orlando dipecah masuk. Ingat rumah lanun orang tak berani ceroboh ke?

39 comments:

joegrimjow said...

wohooo
sexy gile doooh
yg asal xde ke?
hehe

Akmar Anuar said...

geli gelaman tgk gambo mawi tuh..
isk..isk..len kali letak gambar brad pitt eh encik azizan?? hehehe ;)

azizan4444 said...

joegrimjow,

nk yang asal kn baik2 ngn ekin la.hehe

azizan4444 said...

Akmar Anuar,

hoho..ada brta mnrik tntng brad pitt nanti kite share k..

Anak Gemilang said...

haha. mAWI owh..aie..
itulah dunia artis.. ish2..

miss lolly said...

waaahh,

skng dah jadik reporter dah. HAGHAG =)


muka mawi nye teciiikkkkk je, tp bodynya mashaAllah geliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :P

Ivy Metaga said...

tak kan lah badan mawi semacho macam tu, dia kan kurus jak hahahhahaa...

Nine said...

haha...
Teknik super impose yg cun...
Ekin a.k.a bini dia mesti syok tengok pic nih..
haha...

IxoR@ said...

erk...geli geleman tgk body tu...sapa la yg punya...

al-Wann said...

leps nie mawi mmg ptut upah guard laa..wow,pmint mawi msti ske tgk gmbr nie,he2..

LuVidA^^ said...

mcm tough sgt je ni>? haha...x heran la ngn mawi skg...x femes da..lol

beliamuda said...

kan Mawi World.. haha~~

meo188 said...

mawi perut borooi... :p

azizan4444 said...

Nine,

aku rase ekin akan bt kenangan gambar ni..hee

azizan4444 said...

meo188,

boroi tu yg bt ekin terpikat.hehe

noor afzan said...

haha~
sapa la empunya badan seksi itu ya?
yang pasti bukan mawi la kan..

ezany said...

cantum ngan bdn ko ker ni.. ekeke..

azizan4444 said...

noor afzan,

tol2..xkn sasa mcmni skli abg mawi kite.hehe

azizan4444 said...

ezany,

bdn aku lebih kurang cmtu la tp xde lbt gler bulu dada tuh.hahaa

UXOP said...

ni mst xde citer yg diorang nak dpt kn rating jualan diorang nih..mgkin unsur sabotaj..tp tkkn gamba mawi je Jijan..gamba artis wanita laen takdak ka..ngehh2x

NieSah said...

kalo dulu mase zaman mawi,nisah sanggup kot beli gmabar nih dengan harga rm50...
haha...

azizan4444 said...

UXOP,

hoho..gambar artis wanita tu crta len..lps ni kot klu ada.hak3

azizan4444 said...

NieSah,

kalau tu pic sahih, lbh 50 pon ad org snggup byr kot.hehe

SheQeEN.. said...

cam da takde keja je org yg duk mengedit pic mawi tu. ntah apa apa ntah..

Dj Epoi said...

Gua tak Caya ngn Gambaw tuh weih!!!!

azizan4444 said...

SheQeEN..,

tu la psl kn,org yg btol2 xde keje la duk men edit mengedit ni.tak pun dah mnjdi kejenya edit2 ni.haha

azizan4444 said...

Dj Epoi,

same la kita,ssh nk pcaya gambar cmni..bkn sng nk dpt.hehe

Cik aiNa said...

hik3...
klakau.

tp badan incik zizan ade tough cmtu x? ngeee

Encik Azizan said...

Cik aiNa,

hahaha..mmg klaka.erk?body tu rahsia segala.hehe

Tfaaaaaa said...

mawi senyum mcm xsesuai je ngn body tu.hak2..
apela jahat btol manusie2 zaman skrg.

Encik Azizan said...

Tfaaaaaa,

tu la psl kn..dah la zizan peminat setia mawi.haha

Anonymous said...

dia punye muke ale sunyum hehehe

mohdisa said...

mcm2 lah manusia ni. asal org tu popular, ada je yg dengki. apalah yg dorang dapat kalau wat camni. yg tak bestnya. org melayu kita sendiri. malangnya...hehe

Encik Azizan said...

Anonymous,

namapk cute je kan?:)

Encik Azizan said...

mohdisa,

nasib badan..hehe..biasa la dunia artis..klu org kampung kaya xde pun jd cmni..x gtew bro?hik3

AZIZAN & HAFIZAH said...

jom lawati www.jombinabadan.com

AZIZAN & HAFIZAH said...

jom lawati www.jombinabadan.com

jamid said...

kerja gila. dah tak ada lagi tempat nak tengok, atlast mawi juga.

jamid said...

kerja gila. dah tak ada lagi tempat nak tengok, atlast mawi juga.

Post a Comment

Nak komen? Silakan.