Kampung Boy Kembali Lagi


Apa khabar semua? Harap korang semua sihat sihat aje. Kepada sesape yang rase tak sihat tu cepat cepatlah la ye ke klinik, takut dijangkiti H1N1 je..he he he! Ermm, mesti ramai yang tertanya tanya mane menghilang zizan ensem ni kan dan mungkin ada yang menyampah bila termasuk blog ini kerana tak berupdate. Mungkin disebabkan faktor ini juga pelawat blog ini semakin [...]


Apa khabar semua? Harap korang semua sihat sihat aje. Kepada sesape yang rase tak sihat tu cepat cepatlah la ye ke klinik, takut dijangkiti H1N1 je..he he he! Ermm, mesti ramai yang tertanya tanya mane menghilang zizan ensem ni kan dan mungkin ada yang menyampah bila termasuk blog ini kerana tak berupdate. Mungkin disebabkan faktor ini juga pelawat blog ini semakin hari semakin menurun tapi bak kata aiman, zizan tak kisah. Ha ha ha!

Pada sesape yang nak maintainkan traffic blog tu rajin rajin la ye update tak kira la sekadar video je.hu hu hu! Pada 10 jun yang lepas genap suda zizan berbelog selama 22 tahun. Agak lame juga zizan berbelog tapi diharapkan korang jangan tertipu kerna 22 tahun tu adalah umur zizan. Dah tua rupanya tapi rasa macam budak darjah 6 je baru. So, sila sila lah wish ye dan sila menyampah sekarang juga dengan saya. Ha ha ha!

Actually, Zizan agak kesibukan sikit dan ditambahkan dengan internet yang sedikit jeles dengan Zizan menyebabkan masa untuk blog ini amatlah sedikit. Maklumlah kan, cuti cuti sekolah ramai yang buat kenduri terutama kenduri kawen dan Zizan pun terpaksa lah menyibukkan diri untuk menolong jiran jiran. Baru la nanti orang puji. Ermm, semua tu ikhlas ye bukan sesaje nak menunjuk nunjuk. Hu hu hu!

Zizan rase setakat ini dulu buat kali ini. Zizan nak bersiap ke masjid plak. Pada mereka yang merasakan diri mereka lelaki, jom sama sama ke masjid. He he he!

41 comments:

Nur Farhana said...

Bagus budak nih.. Boleyy dijadikan calon isteri.. Ooppss.. Suami.. Hak hak hak..

Siap2.. Pi solat jumaat.. =p

IxoR@ said...

Tak terlewat untuk ucap...

Selamat Hari yg ke-22 thn.....

:D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

selamat harik jadik zizannnnnnnnnnnnnnnnQuh.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

t sambut bedday shamew2 ngan bang pait aeh ;)

elle said...

hepi belated bday... (^_^)

azizan4444 said...

nur farhana,

budak ni mmg bgus taw..cpt2 la masuk pinang dia.
hahaha!

azizan4444 said...

lolly,

ok,no hal..tp lolly kena banje makan taw.
hik3

teMan said...

huh..bz sungguh dak jijan neh..
dh genap 22 tawun eh..
epi belated befday lah yek..

moge cehat2 slalu.. =)

Honeydy Love said...

epi birthday.. lmbat wish ker..? janji wish kan. huhu..

jom solat.. :)

azizan4444 said...

teman,

mekaseh teman.hadiah xde ke?huu
saje bt2 bz tuh.ngee

azizan4444 said...

honeydy love,

blom terlambat lg kot..kt cni sebulan org smbt ari keputeraan zizan.
hik3!

KhairiL's said...

hapi belated besday zizan

dah tua kammu..hehe

Luth Textile said...

bagusla hang dah balik..
ok la mcmtu..

Nine said...

Haha...
Best demo nih jijan..
Jum2 kita gi masjid ramai2..
Solat Berjemaah..hehe..

Owh tenet prob ker..
Aku heran gak ritu ko lama tak on9..
Cuti sama kan...

Eazy Izzuddin said...

uish
selamat kembali
lame menyepi nih
xD

azizan4444 said...

khairil's,

mekasih bro.jgn lupa tua mengejar kita.
hee!

azizan4444 said...

nine,

ko risau gak ek aku lame x on9.huu!
mekaseh kerna amik berat.muahaha!

ubey said...

selamat ari bapak. haha

azizan4444 said...

ubey,

lg beberapa tahun demo bulih wish plk ari bapak ko kawe..loni blom sapa waktu lg.hahaha!

adol said...

huhuhu, hensem... huhuhu

Ady Syam said...

huhuhu jijan dah tua setahun lagik ek? hepi befday bro!!! lama ko menyepi ek... welkam bek bebeh!~

hanc said...

happy bdy... ^.^ n slmat ari bapa untuk akan datang hohohoho...

Roslan Nazri said...

wahhh zizan..park than sehat ka??? sori la lambat la komen kat sini..moge2 pak than sehat waafiat..jom gi mesjid..skg zohor ari sabtu..hu3

azizan4444 said...

ady syam,

hoho..cepat je meningkat umur ni.klu kaya cepat kn bez jgak.

kebzan skt bro,tu yg lame mnyepi..
hehehe!

azizan4444 said...

hanc,

nampak mcm excted je hanc..x sabar nak kawen ke?
ehehe!

azizan4444 said...

roslan,

park than chat je abe roslan.hehe!
bgs la ko,nnti aku ikut ko pegi dakwah erk..hik3!

naz said...

selamat panjang umur:)

rafaiz benitez said...

selamat hari tua.
:P

aku hUnNy (^_~) said...

jijan da blik..!!!:)

epy belated burfday..!!!:)

video2u said...
This comment has been removed by the author.
azizan4444 said...

naz n rafaiz benitez,

mekaseh semua..nak hadiah..haha!

azizan4444 said...

aku hunny,

jijan da kembali ke alam nyata.tiada lagi dunia ghaib..hehe!

mekaseh hunny..ngee

arsyad said...

oh zizang..my g#y!!

welcom back..jom bt kelab jejaka gay balik.ngahaha

azizan4444 said...

arsyad,

haha..nak tubuh kelab kena ada matju.dia je sesuai jadi ketua..muakaka!

arsyad said...

haih..lepah demo menghilang dulu2,matju pulok menghilang..pahnih kawe pulok..huhu..kawe takut dey smbung ngaji balik,ralik main dota..haha..abih lupo nok bukok blog..kawe cubo2 bagi maso..haha

hasni said...

epi besday zizan:-)

░♥si lampu neon♥░ said...

aku terlambat ke?? ahhahaha happy belated bufday.. dah tua dah ko ni.. hugagaga

mohdisa said...

haha, aku pun kadang2 takda idea nak post entri apa. dalam kepala byk. tp tahla. bila nak post, ilang plak dia. haha

azizan4444 said...

si lampu neon,

masih lom terlambat.ngee..nak wish thn dpn pon bley..hu3

tua mmg tu tp org kate makin tua makin berisi...haha

azizan4444 said...

mohdisa,

haha.aku plik ng ko bro, ckp slalu xde idea tp ble masuk blog ko slalu je update..ko pakai toyol ek.haha

azizan4444 said...

si lampu neon,

masih lom terlambat.ngee..nak wish thn dpn pon bley..hu3

tua mmg tu tp org kate makin tua makin berisi...haha

Post a Comment

Nak komen? Silakan.