Tag From Deq-Da

Selesai hutang pertama aku..haha

1. type of person you would settle down with?
open minded and ade rupe.. (rupe syarat memilih pasangan dalam Islam..) ...
sempurna sixth sense


2. type of parent-in-law you're hoping for?
sporting,friendly, boleh teman aku tgk bola klu yg laki and yg pompuan plk leh tlg buatkn kopi utk kami..ni klu bini malasla..haha

3. when are you planning to settle down?
yang ni da lame plan tp smpai skang tak menjadi...huhu..

4. how many kids do you plan to have?
yang ni rezeki aku ngan bini aku la bpe org dapat nnti..muahaha (kena tanye bini dulu kang die xnak plak klu aku nak banyak anak) :P

5. what would you do if you partner is unable to give you off-spring?
usaha sampai dapat la weih..lpas usaha kite same2 la tawakal..ngee


6. what would you do if your marriage is in a bad situation?
terpaksa la aku jumpa Dr Fadzilah Kamsah..hehe..xpun beli bnyak2 buku die pasai umahtangga and sme2 baca..kah2..btol x?

7. what would you do if you're a divorcee?
jgn la dimintak benda yg x elok..

8. what would you if the next morning you find out that your partner is dead?
Allah lebih menyayangi mereka..

9.TAGGED :

Lady Z (selamat menjawab ye..hehehehe)

Cik siti Penguin (suke singgah blog nye)


2 comments:

cik siti penguin said...

uhurm. singgah tp x komen pun. =P
i buat kat tag blog i okayh.

Encik Azizan said...

haha..ok2..

Post a Comment

Nak komen? Silakan.