10 Hari Tak Minum Susu


Dah 22hb da ye arini. Cepat sungguh masa berlalu. Maknanya da 10 hari tak update blog ni. Kesian Belog susu kambing ni. Muahaha! Badan sengal, kepala pun sakit lagi la malas [...]


Dah 22hb da ye arini. Cepat sungguh masa berlalu. Maknanya da 10 hari tak update blog ni. Kesian belog susu kambing ni. Muahaha! Badan sengal, kepala pun sakit lagi la malas nak update belog. Semalam pulak Arsenal kalah lagi la tensen kepala otak nih.

Bila la demam ni nak sembuh. Tak sabar nak update cerita yang mantap mantap. Haha! 7 8 hari ni pon hujan lebat je. Kepada korang yang sudi datang belog ni saya ucapkan terima kasih dan juga kepada kekawan yang datang klik klik nuff kat sini. Korang yang klik tu tolong tinggalkan jejak korang ye, nanti senang la aku nak klik balik tuk korang.

3 hari lepas, masuk je belog nih rasa nak lempang je photobucket. Haha! Ada ke suruh upgrade ke pro. Tapi xpe la. Aku malas nak edit buat masa ni, kepala pening pening lagi. Nanti elok balik lah belog ni. Sekali lagi saya ucap terima kasih kepada korang yang tak jemu jemu datang walaupun dah 10 hari belog ni tak berupdate.

Okey la kekawan, saya chow dulu. Babaiz


19 comments:

joegrimjow said...

hehe
jadi kacau bilau ha

Ivy Metaga said...

sy rajin datang hahahaha....

cybernetic88 said...

haha. cpt smbuh syg. rindu gle ni. haha. tiap2 hari aku dtng mencari ko tau x. bukn awek ko sorng je. hehe. kng post entri mntap2. aku rindu gle entri mntap ko. hee =P

keSENGALan teserlah.. said...

allolooo..
inchi zizan tak sehat ke?
patot la tak nmpk dye hupdate..heee..
semoga cpt sembuh ye..
nk edit blog nieh blk..
haha..nk bce pon si photobucket nieh jeles..
xnmpk tulisan..hehe..

beliamuda said...

la.. pehal guna photobucket? gne je la yg blogspot punya.. takde masalah...

dop banjir ko rumoh demo?

Encik Azizan said...

beliamuda,

xpe2..die saje bt kaco je..lps tu ok balik..hehe

umah kawe tmpat tggi..ssh skit nk bnjir..hehe

Encik Azizan said...

keSENGALan teserlah.. ,

mekasih2.hehe..photobucket tu mmg..semua org die nk jeles.ekeke

cik eykameow :) said...

eley x lah lme sgt x update. huhuhu Btw, betul org tu ckp.. "kesengalan mu teserlah" hehe *peace peace kacang piss. HAHA

POSH76 said...

get well soon yer....mcm2 sakit lately ni...

cik EPAL said...

upgrade je la ke proooo..kan pokcik dah pro dahh :D

Sharinginfoz said...

tak apa bila free update ya....

chah~ said...

seperti sudah lame tak ke sini.. hehehe.. =P

akhatam said...

Wah bahasanya agak campuran yah.. gak jelas. hehehe

Tukang Mampir said...

tukang mampir baru datang. he..2

Adney said...

Halo cik azizan yg kacak.. hehe
Jangan la nangis2 dah.. hehe

Da sehat kan?
Anyway, Man Utd menang bro.. :p

Diya said...

Dah lama tak update. Tak sihat lagi ke?

Cik aiNa said...

minum la susu untuk kesihatan..heee

azizan4444 said...

diya,

da ok tp mls je.lme x nmpk.huk3

Framestone said...

lame je rasenye bro xdtg ke blog nie...

awat die mintak upgrade ke pro ek???

www.broframestone.com

Post a Comment

Nak komen? Silakan.