Nak Naikkan Mood 'Nakal' Lelaki Kacak Memang Susah


Saya pasti, perempuan nakal di luar sana akan terangsang bila saja baca tajuk artikel kali ini. Ini bukan sebuah nurkilan sasterawan tetapi pendapat seorang lelaki normal macam saya. Dua hari yang lepas, sempat saya bersama beberapa orang kawan [...]


Saya pasti, perempuan nakal di luar sana akan terangsang bila saja baca tajuk artikel kali ini. Ini bukan sebuah nurkilan sasterawan tetapi pendapat seorang lelaki normal macam saya. Dua hari yang lepas, sempat saya bersama beberapa orang kawan termasuk kaum wanita cun lepak-lepak kat salah sebuah shopping complex yang boleh dikatakan popular di negeri Kelantan.

Selepas perkena apa yang patut kat secret recipe, saya dan rakan-rakan lepak di satu corner yang memang strategik untuk mencuci mata. Istilah yang selalu digunakan oleh lelaki kacak dan perempuan nakal. Apa yang saya perhati, kebanyakan perempuan kat sane semuanya mahu memuaskan mata liar seorang lelaki macam saya.

Mengikut pendapat salah seorang kawan saya, Marc, nak membuat perempuan nakal stim tidak susah, anda hanya memerlukan poket tebal dengan wang. Itu pendapat Marc, seorang lelaki yang tidak kacak. Kepada lelaki yang ditolak mentah-mentah oleh perempuan nakal, ini menunjukkan anda perlu menilik diri sendiri di depan cermin. Perempuan nakal tak dapat camne nak dapat perempuan baik-baik. Betul x? Ini bermakna, perempuan nakal tidak mementingkan paras rupa, bagi mereka wang ringgit.

Persoalannya, bagaimana pula seorang perempuan nakal boleh membuatkan lelaki stim? Adakah dengan berpakaian seksi seperti mereka-mereka kaki lepak kat shopping complex tersebut? Mungkin bagi sesetengah lelaki bersetuju itu jawapannya. Tetapi bagi saya, lelaki akan lebih stim bila melihat aweks cun yang bertudung dedah dedah. Anda paham? bagus.

Saya nak bandingkan pendapat saya seorang lelaki dengan Pamela Anderson seorang perempuan dalam menaikkan stim lelaki. Bagi Pamela, dia perlu melakukan sesuatu yang pelik untuk menaikkan mood 'nakal' teman lelakinya, Jamie Padgett.

Menurut Pamela, dia menyimpan sepasang baju renang berwarna merah di dalam almari. "Sekali-sekala saya memakainya, lompat dalam bilik mandi dan menyelamatkan teman lelaki saya" Dia menambah dengan cara itu, dia dapat menaikkan mood 'nakal' teman lelakinya itu .Ternyata, amat sukar untuk menaikkan mood 'nakal' seorang lelaki kacak. Bagaimana pula dengan lelaki selekeh, dalam erti kata lain tak kacak? Jawapan saya tetap sama. Memang susah. Tetapi itu hanya untuk lelaki tak kacak yang bertuah, bagi yang kurang bernasib baik memang akan direject awal-awal kalau mereka memilih sangat. Haha!

Kesimpulan bahasanya, nak membuatkan perempuan nakal stim memang senang berbanding nak stimkan lelaki kacak. Satu lagi artikel yang saya rasakan perempuan nakal di luar sana tak boleh duduk diam.Hehe! Adios!

ps: perempuan baik akan komen panjang2.huhu!
pss: artikel mencari jodoh
pss: gambar gwe rembat kat flickr. mekaseh tuan punye.

58 comments:

oranglidi said...

first!

oranglidi said...

haaha.. nice artikel.. pompuan nakal untuk laki2 nakal.. hehe

enyheartsdiamond said...

i nkal x?haha

pauhputik said...

hahaha g2 plop deh

tino lowni meme rama tgk jate pokek tebal

g2 deh nok wie dio stim

nati kawe cetok duit pelesu banyok

pah letok dale poket

miss lolly a.k.a luvfareda said...

pompuan baik nih. kne komen panjang.:):)

bagi aiii.
bagi kat yuu boleh?
eyh2 bagi kat aii la kan.
aii nak komen
apasal bagik kat yuu plak
kan?kan?kan?
ape aeh aii nak komen
xingat dah
nak komen ape
jap2 nak bace balik.
hihi~
owh dah bace balik
ni aii nak komen
yuu bace ye?
I TAK STIM NGAN MANE2 LAKI SELAIN SUAMI AII
bakal suamia aii pom boleh jugak
wahwah
cam baik je jawapan aii nih
what the healllllllllllllllllll i nih?
kikiki
AII TU YUU NAKAL TU YG YUU ASYIK SETIM AJERP.
eyh2. jom mkn stim ikan siakap tuh.
mesti beshhh.
eyh2 pe lak aii merapu lak kan tulis komen
yuu paham tak?
grrrr.

kesimpulannya;
I MEMANG POMPUAN BAEK.
































sekian=)

aduka said...

aduuhh.. cam pelik je kan.. aku pn terfikir.. klu LAKI sejati cam aku ni senang je pompuan nk 'stim'kan.. muahahaha.. mcm ko laen la.. GAY..! =P

beliamuda said...

gilo ah.. meme sedak cuci mata kat tempat yang dinyatakan.. antara spot terbaik la katakan kat kelantan tuh...

Encik Azizan said...

oranglidi,

lagi nice kalau artikel ni ditulis perempuan nakal,mesti ayat2 pedas semuanye.hehe

joegrimjow said...

aha
baik untuk baik
nakal untuk nakal
suke nakal
kena jadi nakal la ni?

Encik Azizan said...

enyheartsdiamond,

die ckp kalau komen panjang perempuan baik..klu komen pendek tu nakal la kowt..heehe

ayinn said...

wakakaka,..

please, please, please,..
kamu jangan nakalll,..
ahaha,..

p/s: entry neh mengingatkan aku dgn lagu tersebut,.. comment ini tidak berkaitan dengan entry,.. trima kasehh,.. :))

adrina sidek said...

haha..cik zizan..nape artikel kamu sumenye...
kontreversi je nih..adeh..tak tahan~

Ariey said...

Miss Lolly x bestla mkn stim ikan siakap baik lepak dkt taman medan pekena stim burger lg best haha

Farhana said...

Kuang kuang kuang.. Ade2 ajek yg kontroversi oleh encik azizan.. Hahaha.. Yg pling tak tahan.. P/S.. Pmpuan baek komen pnjang2.. Hak hak hak.. Lol pn komen laaa bukan maen pnjangnye.. Hahaha.. =)

Anyway, penah dgr org kate.. Lelaki trangsang pabila dikala hujan, wanita brbaju kurung mngangkat kainnya untuk meredah lecak dan lopak2.. Hurrmmm.. Sopan itu seksi laa nmpknya.. Adeh.. Bahaya sungguh.. Tinggi imaginasi lelaki.. Yg dah sedia trbuka tak difantasikannya sebaliknya yg trtutup lbih mncabar mindanya.. Hurrrmmmm.. Takut wooo..

Oh ye.. Apakah faedahnya nak wat lelaki stim??? Hahaha.. Lainlah kalau suami kita kan.. Lagi bnyk faedah.. Hahaha.. Kan lolly kan???

oranglidi said...

ahahaha.. ha'a.. betul gak.. kat mane ye nak cari penulis nakal2? ehhehe

Encik Azizan said...

oranglidi,

senang je bro, aku da bg hint. sape yg komen pnjg tu perempuan baik..kompem yg komen pendek tu la kite cari sbnrnye.hehee

Anak Gemilang said...

haha.. erm.. n3 ni mmg ada unsur2 senstiviti ckit..
erm..
nape ek?incik Zizan kta.. perempuan btudg nmpk lebih seksi?kta shppg cmplex kan?xda la sksi mana prmpuan btudug tu..
eiks. bhaya ni.. imginasi lelaki sgt tgi yer.. *itu lmurah... *
haha..
erm.. btw.. knp mesti kta permpuan nkl?xnk ke wt lelaki nakl.prmpuan cntik.. haha.. nakal ke prmpuan d mata incik Zizn ni.. =)
herm.. tp.. mjmu mata d shppg cmplx mmg mcm2 rgm.. apa22 pun..
sush ke?
xpa la. klu lelaki tu dh syg. suker. thp gila baboon.. haha.. xpa la.
knp la sibuk2 nk wt dia stim.akaka.. blum jd hak milik kekal lg tuh..
mta djauhkan la..
tp.. knp sush yer?
sbbb..
.......
sy pun x tau la nk kata ape.. tp. apa yang psti.. erm..
pdpt sy la..
hihihihi. x plu la nk naikkn mood yang bukan jd hak milik kita.. buang karan jer.. tmbh bnda2 yang x baek jer.
*hrp diri ini x mmpu nk naikkn mood spt ini* wakaka. sbb sy bukn prmpuan nkl..
hehe.
salam ziarah dan slmt pg..

Anak Gemilang said...

eiks. pjg sgt ke kumen sy. sori incik zizan...
eiks. sy ni x la baek sgt.. thp sderhana jer..
ok..

flip said...

istilah nakal kat sni wat aku rse nak muntah jek bace!! hahaha

noor afzan said...

pompuan x nakal tak mau komen pape..
boley?
pendek je nih..
isk2..

azizan4444 said...

pauhputik,

nk bt die stim carenye len..tp poket tebal tu care die nak menarik die nk bg stim.mksd tersirat..haha

klu perempuan gler bley kot nk letak pitis palsu.haha

azizan4444 said...

miss lolly a.k.a luvfareda,

harap xde sape pning bce komen nih.haha.bkl suami?ble tu..jgn lupe jmput orang sekampung nih...

azizan4444 said...

aduka,

bia btol ko ni..ntah2 nyah pon ko cakap perempuan cun..haha..kang naya nanti..

Ivy Metaga said...

Amboi komen panjang kalo ppuan baik ke, sy suka komen enchek aduka kita tu hak hak hak

laki mmg senang digoda, kalo tak senang tu mesti gay hahahaha

azizan4444 said...

beliamuda,

mmg trbaik..lagi satu yg pling terbaik adalh kawasan pantai..memang strategik..

azizan4444 said...

Ivy Metaga,

kantoi skndal ngn aduka.hahaha!

Cik aiNa said...

saye rase saye agak nakal tetapi baik!
hahahaaa...

azizan4444 said...

Cik aiNa,

:)

azizan4444 said...

Anak Gemilang,

knpa tidak lelaki nkal,perempuan cantik?

perempuan cantik biasenye ego skit dan susah nk mkn pujukan..sbb tu prkataan perempuan nakal lg sesuai..tp perlu ingt klu kena dgn cara perempuan cntik lebih gewdix santai dr perempuan nakal..haha!

lumut said...

perempuan baik tak cakap dia baik...

sekian en.zizan..
=)

LuVidA^^ said...

"Tetapi bagi saya, lelaki akan lebih stim bila melihat aweks cun yang bertudung dedah dedah. Anda paham? bagus."

saye x paham....cik zizan tulun2...dedah ape ni..kai tudung x ckup kain ke..?

::~jAy DaMiEn~:: said...

LuVidA^^

bkn dedah xcukup kain tapi yg pakai tudung lagi pakai baju ketat2 menampakkan body yg mulus tu lorr... hihihi... betol x encik azizan???

sincerely,
✿~jAy DaMiEn~✿

::~jAy DaMiEn~:: said...

bro, time aku post comment ni ngan jam pc aku x same lah... ko duk dalam malaysia ke atau luar malaysia??

sincerely,
✿~jAy DaMiEn~✿

azizan4444 said...

LuVidA^^,

mcm kate jay tu la..tudung dedah dedah bknye mksd kain tdg x ckp..mksd d cni permpuan yang bertdung tp pakaian mereka menjolok mata dan kalau nk bnding dgn free hair mmg sme cara pakaian dorg tu..

azizan4444 said...

::~jAy DaMiEn~::,

tu la psl bro..aku pon xtaw dgn feed blog aku ni..ad care nk btol kn ke?hahaha

aku hUnNy (^_~) said...

hunny nakal ket jew..haha..:p

xmo komen pjg2 uh..t mnunjuk kta hunny baek lakk..agaga..sdr dri niey..:p

lizz said...

aku pompuan suam2 kuku. so, aku jawab suam2 gak. kikiki. ko lupe naa?perempuan kan ade7 nafsu wei. alki 1 aje. wahahaha

Kuwe said...

KihKih

dok rok. ore tino tok panggil nakal doh.ore panggil gatal gelenya. kalu gelenya hok udoh,kawe tgk sbeloh mata jah.kalu hok comey glenya.sero nok kapit palo celoh pintu

azizan4444 said...

aku hUnNy (^_~),

komen ni x pnjg x pendek..tgh2..so sederhana la orgnye..hik3

azizan4444 said...

lizz,

suam2 kuku tu cmne plk?br dgr..haha

7 nafsu or 9 nafsu ek?kompius..

azizan4444 said...

Kuwe,

tersirat sungguh mksdnye tu..hehe

Nine said...

aku nak pi duk klate lah kalo gini...
aku puah nama saen demo iatu Marc...hehe..

suka pompuan nakal yg baik dgn buah hati or suami jer dia..

:]]

Nine said...

^ maksud diatas aku tadi..cepat stim kalo dapat pompuan cam tuh..nyum nyum..

✿~jAy DaMiEn~✿ said...

azizan4444

bile mase pulok mu dgr??? bukan mu bace ke??? huhuhu...
ye la, pompuan 9 nafsu 1 akal, laki pulak 9 akal 1 nafsu... mane dtgnye 7 pulak???

sincerely,
✿~jAy DaMiEn~✿

✿~jAy DaMiEn~✿ said...

Nine,

kalau kawe dapak tino nakal tapi baik, memang raso tuah sangat2 la.. hok tino camni ado jugak jenis yg setia taw... memang cepak setim...

sincerely,
✿~jAy DaMiEn~✿

x baek sgt, x jht sgt said...

zaman sekarang nih dah susah nak cari lelaki yang baik serba serbi. Kaum hawa nih perlu bimbingan dari kaum adam..sepatutnya lah kan. Kalau mata meliar, agak2 jenis lelaki baik kah macam tu?

DilOt said...

rasenye...kalu org tu baik ,,,die xkan ngaku die tu baik..mcm org jahat...de ke die ngaku die jahat....

"perempuan nakal tidak mementingkan paras rupa, bagi mereka wang ringgit."....tu dah mata duitan ....

sciatic said...

hahahhaa,..
mcm2..
girl nakal hanya tok boy yg nakal..
kikiikikikiki..

::~jAy DaMiEn~:: said...

x baek sgt, x jht sgt

kalau x baek ngan x jht, maknenyer nakal kot??
huhuhu... leh la jd geng nakal...

sincerely,
✿~jAy DaMiEn~✿

ezany said...

aku ni kategori kacak gak kot.. ekeke..

::~jAy DaMiEn~:: said...

DilOt,

hanya orang lain jer yang buleh nilai diri kite, sebabnyer diri sendiri x buleh nilai diri sendiri baek... huhuhu...

sincerely,
✿~jAy DaMiEn~✿

::~jAy DaMiEn~:: said...

sciatic,

x jugak sebabnyer kalau gurl nakal dah tobat, dah pastinye akan jadi baek, jadi gurl baek (punyerrr) utk boy yang baek... lalala~~

sincerely,
✿~jAy DaMiEn~✿

::~jAy DaMiEn~:: said...

ezany,

ko letak bakul dalam lif, pastu ko masuk dalam bakul tuh, ko tekan button lift tingkat 20.. hahaha... jadinyer, masuk bakul angkat sendiri...
hikhikhik...

sincerely,
✿~jAy DaMiEn~✿

nonna manis said...

nkl sgt entry ni...hehehe

kEy said...

asal key xpaham isi kandungan entri ni?

SAH! otak still suci~

haha....:P

fndrocka said...

entri kau semua best2 dan nakal...

teh said...

aku sedang mencari definisi nakal dalam entri ini
bagaimanakah perempuan yang dilabel nakal??

nakal kah aku? atau aku perempuan baik?
yang pasti aku harap aku tak pernah buat mane2 laki stim..hatta bf sendiri

Sri said...

likes.!

Post a Comment

Nak komen? Silakan.