You Say Aku, Seperti Barbie


Sukar nak dipercayai bila aku mampu update blog setiap hari. Satu magic mungkin telah berlaku dalam diri aku dan aku perlu memanfaatkannya dengan sebaik baiknya. Ini adalah artikel ke 30 yang dapat aku [...]


Sukar nak dipercayai bila aku mampu update blog setiap hari. Satu magic mungkin telah berlaku dalam diri aku dan aku perlu memanfaatkannya dengan sebaik baiknya. Ini adalah artikel ke 30 yang dapat aku hidangkan kepada pengunjung setia blog ini.

Artikel ini diterbitkan selepas aku berpuas hati dengan traffic ke blog ini. Hampir 60% daripada statistik keyword di blog ini berbaur lucah. Melayu boleh, bogel dan cewek seksi antara carian mereka yang tengah kegersangan di luar sana. Percayakah anda? Anda boleh mencuba dengan keyword itu sekiranya anda mahu menjana traffic yang tinggi.

Lupakan sekejap pasal lucah, stop berkhayal. Ayuh semua tumpu kepada masalah remaja pada masa kini. Remaja sering kali dikaitkan dengan gejala sosial seperti rompak. lepak, rogol, samun dan banyak lagi yang boleh aku senaraikan di sini, tapi cukup untuk artikel ini. Sebelum terlupa, rempit juga jangan diabaikan wahai remaja remaja bersopan santun dan budiman.

Sebagai remaja, apakah langkah yang patut kita ambil? Janganlah kita berdiam diri sahaja dan hanya berpeluk tubuh menggoyang kaki di rumah.

Berbalik pada tajuk artikel kali ini, kebanyakan perempuan sekarang ini mendekati lelaki lebih kepada wang ringgit daripada hubungan yang sejati seperti yang diharapkan oleh pasangan masing masing. Setuju atau tidak? Tanya diri anda sendiri. Di samping itu, kaum lelaki juga menunjukkan bahawa mereka masih ragu dan sukar untuk memahami hati sebenar seseorang perempuan itu.

Kepada lelaki di luar sana, pilihlah pasangan yang sesuai dengan anda sebagaimana anda memilih spender di pusat membeli belah, dan jangan pula anda jadikan perempuan lemah sebagai mangsa pelepas nafsu anda. Pikir pikirkan lah wahai umat manusia yang dikasihi sekalian.

'Robot peliharaan mikro' seberat 32.5 kg yang digelar 'MicroPets-i' telah diperkenalkan dan akan dijual mulai 4 julai depan. Kepada sesape yang belum tengok transformer, jom serbu pawagam yang berdekatan dengan anda.

ps: Cinta Laura mungkin pengganti Lisa Surihani dalam hidupku selepas ini.

58 comments:

Framestone said...

peh bina traffic je ko ek

out of topic--> he..23x ish kamu nie... nk urut belakang je.. ade prob sikit la..xleh nk wat kerje berat2.. nk baring pun xselesa dah nie...

azizan4444 said...

framestone,

huhu.biase la bro..kalau xde trffic c bez la kite berblog..

moga ko cpt sembuh,kalau aku pandai urt kompem aku offer free je tuk ko.hee

aduka said...

pompuan mendekati laki sbb laki tu kaya la mksud ko ek?
btol la tu kot..
huhuhu..
=P

Encik Azizan said...

aduka,

mostly laki kaya la.tapi laki kurang kaya ada jgk yang kena..sedey btol..nape la sengal sgt laki cmtu duk cari pompuan yg materialistik ni.

ko hati hati la bro.ko kan kaya..hik3

Ivy Metaga said...

tak lah semua macam tu, tak bole salahkan ppuan 100%, yg laki kalo dah tau ppuan tu jenis mcm tu, tapi masih juga syg nak buat macam mana, bukan ke laki suka tgk yg cantik dulu sebelum tgk hati hehehe...soliiiiii....lalalalalaaaaarriiii...=p

Farhana said...

Halluuu encik azizan.. Amboi3.. Cinta laura laa plak daa.. Hahaha.. Mst suke dgn gaya2 manja dn gedik dia kat tv tu kan??? Ckap pn pelat semacam.. Wakaka.. =p

Pompuan cari lelaki kaya ke laki jual kaya?? Haha.. Hurrmm.. Utk mnjamin hidup mungkin.. Think positive.. Ekeke.. =p

Bagiku kalau hati sudah cinta, mende lain tak jadi hal pny laa.. Cinta sejati mngatasi segalanya.. Heehee.. =)

Rajin tulis entry.. Blh join venture dgnku laa pasni.. Haha..

*betul.. nape laki2 susah sgt nak paham hati pompuan.. haih.. daku idup memendam prasaan jek laa..*

hasni said...

eherm2
aku wakil popuan
hehe...
bkn semua ye popuan ni materialistik
aku terkcuali jgak:-)

Nine said...

Pendapat aku tak semua pompuan cam tuh..
ada jugak yg tak memandang harta sgt..
mmg la duit penting, tapi bagi aku biar pompuan tuh suka dengan laki yg bertanggung jawab sebagai suami nanti..

zan, student ukm jatuh hostel ko tahu ?
sian ek..aku tahu cite dia..member aku bagi tau..
sori lari topik..hehe..

miss_eliana said...

menjadi materialistik itu penting!
hahaha~

xde laa..kire moderate laa..
carik yg kaya, tp xmembahagiakan watpe jgk..
besederhana lah dlm kehidupan.. =)

beralih pd cinta laura plak?
kesian lisa surihani..haha~

azizan4444 said...

farhana,

pelat die tu lah yang membuat hatiku cair.hik3

kenapa dikau x luahkan je perasaan yang terpendam tu..ku boleh mendengarnya..huhu

azizan4444 said...

hasni,

baguslah kalau kamu terkecuali.

bole brknalan?huhu

azizan4444 said...

nine,

xpe lari topic skit je.haha
cte ble ni bro?aku xtaw pon..

azizan4444 said...

miss eliana,

btol tu, kaya tapi tak bahagia bt pe.dgr ye kaum hawa..ini luahan dan pendapat dari kaum anda sendiri.

lisa ok je kot..jdik madu pon bole.muahahaa

miss lolly a.k.a luvfareda said...

cis,

ada owg kata cinta laura seperti shaye. shaye? hihi. pwasan kejap :p

azizan4444 said...

lolly,

siapakah lelaki bertuah itu yang mengatakan sedemikian.haha

naseb kejap kalau lame abes la saye.hua2

KhairiL's said...

aku x pikir lg nk cari pasangan hidup bt masa ni, sbb bljr pun x abes lg...hoho

anak laut said...

azizan4444,

saudara, memang betul apa yang anda nyatakan..bila dah suke kwin sajalah..

tq sudi singgah memberi komen dslam anaklaut

Ady Syam said...

Zaman sekarang ni duit memainkan peranan penting... biar lelaki tu hensem, ikhlas, sopan santun, baik hati dll pun kalau keje kais pagi makan malam susah nak idop lebih² lagik idop kat KL ni. Kat kampung lain cerita laaa... materialistik tu memang penting jugak, tapi ianya tidak menjaminkan kebahagian, bahagia kah kalau rumah besar kereta besar tapi keluarga porak peranda.... yang penting dalam hidup ni kena sederhana... saling kerjasama... ops merepek dah aku ni jijan... ok laa aku setuju jer laa dengan artikel ko hahaha!

mohdisa said...

aku tak faham atau buat2 tak faham, aku tak kisah sgt klu ada yang mendekati aku kerana duit aku. tp apa yang aku pasti aku takkan mudah memberi hati aku pada org lain.

cinta laura ya, lisa aku punya. wakaka

aduka said...

haha..
baek..
aku sedang berhati-hati..
ngeee..
=P

azizan4444 said...

khairil's,

cpt2 la abes kn pengajian ko tu..lps tu same2 kite bergelumang dalam bidang cintan cintun plk.haha

azizan4444 said...

anak laut,

mekaseh n tq jgk singgah cni..

azizan4444 said...

mohdisa,

ko mnt same lisa ke bro?nak aku kim slm x?hahaa

ko mmg pria terhebat la bro ssh membri cinta pada seseorg..heee

azizan4444 said...

aduka,

bagus2..ko sng mndgar nasihat..muahaha

mohdisa said...

erk kim salam kat dia? huhu, yolah tu. biasa la bro...aku klu dah cinta seseorang memang aku serius.

azizan4444 said...

mohdisa,

same la cm aku bro..mmg susah nak jatuh hati kat sesorg..dah mmg btol2 knl br la ada chance skit.

hehe!ko xnk aku kim slm ke?bgs la.haaa

-WaN- said...

aku tak risau pasal nak cari jodoh.kalo dah jodoh,insya-Allah tak cari pon akan dapat kat kita jugak.

yakinlah,laki2 yg baik adalah utk perempuan2 yg baik dan sebaliknya... ;)

oranglidi said...

rase nak menendang pun ade.. mane barbie ni oi!!

arsyad said...

abe zizang, guano pilih tino supo pilih spendor?
hiperbola molek ayat demo..haha..kalu spendor hok carik,koyok2 tu guano kiro? ngahaa..spendor bundle..huhu..keno amek tahu tuh..spendor cap crocodile,tino lari sbb dia ingat kita "buaya".

INGIN TAHU LANJUT TENTANG BUAYA,SILA LAWAT

http://vale666.blogspot.com/2009/06/makin-sembuh-buaya.html



guano demo nok cinta laura pulok? pahtuh senah duk rumoh tu guano? brani demo tinggal dia..nyaknyo ke senah..

hasni said...

hai zizan
nk bekenalan?
bole2
silakan
well next week hasni adalah mnggu akhr kat kelntn
bila nk blnja hasni ni????

Luth Textile said...

hi bang..
saya gersang juga..wakakkaa..
blog panas..

azizan4444 said...

wan,

mmg btol laki yang baik utk pompuan2 yang baik tapi masalah skrang bkn mcm tu lagi..

susah nak jmpa yang sama padan..

azizan4444 said...

oranglidi,

barbie tgh berlakon drama kat tv3..jom same2 tgk barbie.huu

azizan4444 said...

arsyad,

spender hok carik tu ibarat dapat pompuan yg sudah carik gak..haaaaa.

senah kawe tggl ko demo la..jaga dia baik2 k.muhahaha

azizan4444 said...

hasni,

da ank abes ek praktikal..

tahniah la.hasni bz je cne nk bnje.hehe

azizan4444 said...

luth,

haha..ko wajib kawen dah ni bro.

blog panas cm pisang goreng..ada ke cari bnda cmtu kat blog ni..muaahaahaa

Framestone said...

he..23x trafic ke blog ku besa2 je.. keyword dorg pun pelik2 jugak he...23x

out of topic--> xpe la.. download pun ok pe... cuma if yg kite download gmbr ok je la kan..

stremyx xpsg lagi nie... tue yg panas skit skrg nie huhu..klu x dah pasang dah he..23x now layan dvd je

azizan4444 said...

framestone,

trafiic biase je tp ramai yg dtg blog kamu bro.hehe

aku dolod yg dvdrip nye..kualiti mmg tip top la..free.hehe

Framestone said...

tau pun..dulu mase dok KL mmg selalu wat cam nie...

tapi sejak dok Perak nie... susah sikit la... baru je appli line tepon kat sinie... cdg nk transfer stremyx kat KL teu pasng kat sinie..

tp bayak pulak probnye..hari2 dorg call... dah la suara sedap je.. cam nk tackle je org yg tepon tue

azizan4444 said...

framestone,

huhu...mmg cmtu la klu nak apply blik..mcm2 alasan kdg2 tu mnyampah gak..

cam suara cinta laura ke bro?haaa

Framestone said...

tue la.. dorg ckp connection dah ade.. tp moderm wifi dorg xbagi lagi... 2-3 hari barud apat..

ops aku xpernah tgk cite tue huhuhu.... tp sesedap jugak la..rase cam mnje2 gitew he..23x lupe nk mintak no tepon die

azizan4444 said...

framestone,

sabar je la bro.hehe..

manje cmpor gedik..haahaahaa

azizan4444 said...

framestone,

sabar je la bro.hehe..

manje cmpor gedik..haahaahaa

miss lolly a.k.a luvfareda said...

laki bertuah? wakakaka
bkn lelaki. tp POMPUAN. pompuan bertuah.hihi :):)

mangkuk.com said...

salam..zan..pada aku kita x blh menilai sesorg hnya krn paras rupa ..ape yg pntg nilai seseorg dgn hati nurani yg tulus dan ikhlas ..pasti kamo akn dpt lht keikhlasannnyer..erm kdg2 ade gak lelaki yang mata duitan tol x?? sape setuju dgn aku?? tu cuma pndapat aku jer..

leh cite x bagaimana kamo meningkatkn trafik?? sila tglkn tips tu kt ruang komen sy yer...trima kasih..

azizan4444 said...

lolly,

huh.pompuan?haha..dunia da terbalik ke..muakaka..msti cun pompuan tu.

Encik Azizan said...

magkuk.com,

salam..mmg x dpt dinafikan..ada jgak sesetgh lelaki mata duitan..ini lah kenyataan bknye auta.huhu

Cinta Laura said...

hahahhaha. sampai ati kamu permainkan gue. eeee. ngomol2 kan ku cium pipi zizan

mohdisa said...

haha, cam la ko leh kim salam kat dia..apo ler...huhu

azizan4444 said...

cinta laura,

pergh! laura singgah blog aku.muahahaa..

agaknye la kn, ciuman ko tu leh mglahkan ciuman azizah mahzan x?klu kalah ko klh kompem aku pilih ko.haha!

azizan4444 said...

mohdisa,

utk ko, aku rela bro..haha

Roslan Nazri said...

jan..camne lak dengan byk laki mendekati lelaki??kah3

azizan4444 said...

roslan nazri,

oh!tdak..anggap la itu semua fantasi..haha..
bahaya gler laki same laki nih..ko jgn terjebak suda bro..muahaha!

Senah said...

smpai ati bang zizang tinggalkn senah.sape cinta laura tu?

dotblogspotdotkom said...

pastikan pet robot bukan bab* dan hanjing... huhuhuhu

azizan4444 said...

senah,

huhu..kecian ko senah..cinta laura tu cute orgnya..muda,yg penting gedik gler babes..tu yang buat ku x tahan..muakakaa

azizan4444 said...

dotblogspotdotkom,

haha..tu la psl kn,design lebih ke stu plk..cm xde pattern len dorg ni..bt la ayam ke,xpon anak gajah..haha

Anonymous said...

we,aku memang tak sangka giler2,sunguh,memang aku serius giler ni yang aku tak sangka giler2 ada lagi laki yang boleh fikir cam ko fikir ni...bukan pe,dari pemerhatian aku la kan...pemerhatian aku je..kalu aku pegi shopping complex sekali pun,perempuan yang pakai dedah dedah ni,memang slalu dapat perhatian laki..tak kira laki type ape skali pun..yg load ke,yang datang dari hulu mana pun,memang suke giler tengok pempuan cam ni..kalu awek tu cun,aku tengok pun kagum la gak..tp kalu mekap tebal kalahkan mak aku,xyah usha pun aku xnyesal.. sory,aku emo..

Post a Comment

Nak komen? Silakan.