Wajah Lisa Surihani Iklan Tin Susu '87



Cantik bergaya..Begitulah dapat digambarkan Lisa Surihani…
Semakin hari semakin murah rezeki Lisa Surihani..
Dapat modelling dengan Tin Susu '87..
Agak-agak berapa Lisa Surihani dapat?
Kalau model tak terkenal paling kurang pun 10ribu..
Lisa Surihani? 200ribu kot..

Oh Lisa Surihani! kau amat bertuah skali dikurniakan wajah yang amat cantik.
Kali ini kau hanya model Tin Susu '87 tapi ganjaranya amatla menarik sekali..
Kau kena ingat wahai Lisa Surihani, walaupun hanya untuk Tin Susu '87 tapi isinya amat bermakna
sekali bagi diri ngko. Dengan susu la ko dapat membesar sehingga kau bole jadi orang yg berguna seperti skang..

Aku tau kau amat mencintai tin susu ini tahap maharaja dan sebab itulah kau sanggup menjadi model kat cni walaupun pendapatnya sangat tinggi skali..Tahniah la kerna terpilih..
Bukan senang nak jadi model untuk Tin Susu '87 ni..
Aku tau tin susu hanya bertepuk sebelah tangan sebab saje saje xnak bagi keluar bunyi..

Oh Lisa Surihani! aku harap ngko berjaya pada masa akan datang dan mendapat offer yang lebih lumayan setelah dorang melihat kau beraksi kt cni..
Jangan juga kau melupakan jasa ibumu yang menyusumu semasa kau baru nak mengenal dunia
ini sehinggalah kau mengenali dunia modelling seperti skang....

ps; hargailah jasa ibu korang.

38 comments:

chentanuriz said...

huahaha!!
better u bg i je yg jadi model blog tinsusu'87 u ni zizan...
lalalala~
amacam??bleh???
ngee~

milimilo said...

yeah..go go lisa..bkn sng nk kne promot..hehe..n i do love my mom :DD

Encik Azizan said...

chenta,
bole2..lpas ni kite bt produk baru nuriz jd model
muahehehe

Encik Azizan said...

milomilo,
bgs2..syg lebih2..huhu

Tfaaaaaa said...

hahaha..

bile gmbr tfa lak nihhh.kekeke

NieSah said...

sungguh kerek sekali bunyinya...
=)

Naniey said...

ekekeke....syurga bwh tapak kaki ibu

Eazy Izzuddin said...

ohoho'oh lisa...
xD

keSENGALan teserlah.. said...

haha..gamba zatie ble lak??
muehehe..yuupp2..i do love my mum taw inchik zizan..

kEy said...

agaga~
ape la...key p0n cun ape,
cepat tuka m0del!
ahakZ~

mamma mia! said...

weh, aku pn minum susu mak aku gak. aku pn hargai mak aku gak. aku pn cun hape? aku pn nk jd model iklan ko gak. haha. blh??
gile pasan aku . haha

aku hUnNy (^_~) said...

mik hunny jdi model lgi bguz..huuu..
hunny comey gk pew..huu..
mnum susu gk..dr kecik smpi skunk lg..haha..
so..ble nk sain kontrak..haha..

Ivy Metaga said...

sy suka susu je, tin susu tak mau, tin susu bole kasi recycle hehehe...

Encik Azizan said...

tfaaa,
erk?terlebih suda...hahaha

Encik Azizan said...

niesah,
kerek pon kerek la..
huhu:)

Encik Azizan said...

naniey,
btol2..lame da x dgr ayat tu..ngee

Encik Azizan said...

eazy,
cun kan lisa ni..eazy x bknan ke?hahaha

Encik Azizan said...

sume nk jd model nih..nmpaknye femes la tin susu lpas nih..muahahaah

kepada sesiapa yg bermnt sile hadri temuduga ye..
muakkaaka

Encik Azizan said...

ivy,
suke susu je?hua3

bole recycle tu yg bagus..x membazir...ngeh3

mumu said...

lisa lawa.! suka gila deh!

Y e n. said...

pose y xleh blah...

cm...

cm...


xtaw nk ckp..hiks..
(jeles ckit)

IxoR@ said...

Baik punye promo....

Selamat Hari Ibu.....

Lisa ? :P

ubey said...

haha. rse cm dikiss je

moonie said...

haha baper dier dapat tuk iklan neh..ke free jerk tuk cik zizan

pas2 plak ape kene mengena lisa ngan hari ibu..direct jela kasi tau sama ibumu..kenapa mest lisa neh..hee jeles2

Encik Azizan said...

mumu,
suke sgt nih....cun gler die..hahaha

Encik Azizan said...

moonie,
sbnr nk ck psl susu je..hahahah

mai.zatul said...

cam nak naekkan traffic blog jek..
ekekeke
;DD

Anak Pendang Sekeluarga said...

slm... x masuk langsung la......

e n c h e k || CAMERA™ said...

yeayh sgt comel n cntik dia

Encik Azizan said...

mai,
xtaw la ek..ngeee

Encik Azizan said...

anak pendang,
slm.pe yg x masuk tu n ap plk yg kna masuk
haha

Encik Azizan said...

enchek,
tepat skli enchek camera..cun abes..muahaha

bd fabregas said...

lisa, pasni jd model blog i lak bleh x??

nazz said...

hiiiihh...aku minat tol la kat dia tuh.. ccooommmeeelll....!!!

Encik Azizan said...

bd,
nnti ak rekmn blog ko kt die bro
muakaka

Encik Azizan said...

nazz,
nmpknye kite kna bersaing nih bro

sape cpt die dpt..hahaha
tp die ckp nk tinsusu je xnk yg laen..
kah3

chentanuriz said...

hehe..
really???
tp nak wat produk pe ea..???
(thingking)

Encik Azizan said...

chentanuriz,
hehe,produk pe yg agk2 menarik ek?
cpt pk..bg idea..ngee

Post a Comment

Nak komen? Silakan.