Sempoi vs Skema


Aku kan, kalo YM ke, Gtalk ke, Skype ke, Meebo ke.. aku suka layan kekawan yang sempoi-sempoi dan giler-giler sikit.'giler banyak lg ok kot'. Nampak sangat aku tak buat keje.. sebab banyak sungguh chit-chat channel ak join..ngeee


Aku memang tension kalau kekawan aku nak terasa kalo aku tak jawab soklan diorang.. Aku kan cam bz jugak, (sometimes,somewhere…hahaha..).. so, ada orang marah aku sebab tak jawab YM dia.. kawan aku ni skema tahap dewa..dewa pun sampai ke thp tu..muahaha. kalau dia soal, aku wajib jawab.. kalu aku lambat jawab..dia kata aku taknak borak or marah dengan dia pulak..Tapi ak buat dek je ..sempoi katekan..hihi.


Aku lagi tension bile ak tnye dowg tp dowg nih bajet kite nak ngorat mereka..Kalau downg nih mcm Angelina Jolie ok la jgak kn nk buat cm2..kt bawah ni dialog aku ng sorg kwn nih..pergh mcm blakon la plak siap ad dialog..hahaha


Budak X : Oit encik.. . aku tanye ko tak jawab…xpe2.. Aku tau la ko marah aku..


Aku: Marah? Takla..aku bz la..


Budak X: Bz, tapi blog update je..


Aku: Tadi aku free,so ak update la blog.. skang dah bz..haha..'gelak jahat'


Lantak la… nak terasa pehal? Memang bz hape… Bila aku chat dgn dia, bukan selalu dia balas trus pun.Bajet hot la sgt... Tp aku buat dek je..aku kan sempoi..


Ada sorang kawan aku yang sorang lagik, kalo aku tak jawab soklan dia, dia ok je… aku pun ada gak tanya soklan then dia lambat balas.. rilek je kami.. pulak tu, kawan aku ni dah la sempoi je daknye.. jawab YM pun giler2.. komen-komen blog pun nak pecah perut aku baca komen dia .. kalo chat dengan dia, sampai 2-3 pagi pun dia masih giler-giler macam waktu siang.idea jgak makin mencurah curah ble ak chat ngan dia ni. Hahaha..


ps skema biar bertempat,sempoi jgn sampai merempat.

30 comments:

Anonymous said...

bapak sempoi pic tu..kongsi toilet..
hahahaha

Mr. Azizan said...

biase la tu..dunia da maju..
hidup msti sempoi..
hihihi

Cik Amoi said...

sib baik bukan ckp pasal aku..

~ h a n i m h u s i n ~ said...

wah encik zzan..dah buka cawangan baru nampaknyerrr...hee

Encik Azizan said...

cik amoi,
hahaha..jgn riso..yg ni xde kaitan ngn yang hidup mahupun yg mati..muakaka

Encik Azizan said...

hanim,
mekaseh anem..ngee..
anda adlah antara plggan terawal..
huhu

~JuNnIE~ said...

huhuhu..tension kan ngan owang camnie...=P

Encik Azizan said...

junnie,
taw xpe,huhu
org cmni ptut tggl kt bkit sorg2...
hahaha

Amalina said...

1st posting yg sempoi!

~ h a n i m h u s i n ~ said...

zzan jual ape kat sini?ngehngeh...jari ayam?

Encik Azizan said...

amalina,
mntak2 la next posting pun sempoi2 ek..ngee

Encik Azizan said...

hanim,
jari ayam xde..
taji ayam ad...hahaha

Eazy Izzuddin said...

uish..
ganas seyh gurl2 skang..
kenching diri..
=P
xD

imZen said...

sempoi gler pic 2..haha..

Encik Azizan said...

eazy,
taw xpe..tp yg 2 blom ckp ganaz lg..
ad lg yg lbh mntp
huhu

Encik Azizan said...

imzen,
2 la kan..mmg sempoi abes..
hahaa.
bkn sng nk cari tu..
ngeee

imZen said...

mn dpt pic 2?gler2 nyer sempoi r...haha

cik siti penguin said...

eh itu bukan skema lah. tu da lain daa, =P

*p/s; sape tu yg ym smpi 2 3 pagi tu? curang dgn i ek? XD

Encik Azizan said...

imzen,
ad la..rahsia bkn rahsia..
hahaha..
siap snyum lg tu dpt kongsi..
muakaka

Encik Azizan said...

cik siti,
oopss,soklan cepumas ni..
ad la ek..rahsia gak..kih3
ngeee

NieSah said...

encik zizan..
x rase malu ke ngn gmbar nih..
jatuhkan martabat...
nisah sebgai perempuan bertudung malu taw..
sedih..
='(

Encik Azizan said...

niesah,
rlex2 yg ni bru d katekn gosip..
huhu..
xde kna mngena ng yg hidup mahupun yg mati k..
peace no war

:)

joegrimjow said...

suke gambo

-kawn ymku mencecah 5ratus

Encik Azizan said...

joegrimjow,
bia btol kwn ym menceah sbnyk 2..
huhu.
mantap2..muahaha

MoOnEy said...

gler ah,
ade gak ke toilet cm 2?
sempoi hbs ah,
tp bes gak,,,
muahahahahahahaha...........

Encik Azizan said...

mooney,
2 la psl ek..ad ke?
hahaha
tp klu ad bez pe...muahaha

mamma mia! said...

aiyoo... kalo kongsi toilet pon x dpt la p nk kncing berdiri. oh no!!!

Encik Azizan said...

mamma mia,
2 la psl kn...da la kencing bdri
xtaw la nk ckp pe da...hoho

apis (bukan nama sebenar) said...

oh!
aku ada kawan yg sempoi cmtu
memang tak kering gusi la
dah la borak takdela benda-benda berat
tapi memang chat lama-lama pun tak kisah

betul tu
ngada-ngada kan orang yg duk kuat merajuk ni
especially nak kita reply cepat walhal dia reply lambat dia kalah situ marathon

hahaha

apa yang penting?~

fndrocka said...

sempoi-sempoi berisi baru best.skema selalu pun buat penat badan je..haha

Post a Comment

Nak komen? Silakan.