Senario Ops Pocot Full Movie Watch Online Youtube

Tonton senario ops pocot full movie watch online disini. Senario ops pocot telah ditayangkan dipawagam pada 21 julai 2011 dan menarik ramai penonton.

Filem komedi senario mengisahkan tentang 3 lelaki yang berlainan. Masing-masing mempunyai karakter yang pasif dan sentiasa ditindas oleh orang sekeliling mereka. Azli seorang pemuda yang masih bujang dan bekerja sebagai pengawal keselamatandi sebuah pasaraya.

Azli seorang yang mudah penat danmudah tertidur dalam apa keadaan sekalipun. Mazlan seorang pemuda yang penakut dan bekerja di sebuah syarikat swasta. Beliau selalu dibuli oleh rakan sekerjanya malah sejak kecil lagi dia menjadi mangsa buli rakan-rakannya.Wahid pula seorang yang pendiam dan bekerja di sebuah agensi membekalkan pekerja-pekerja asing.

Sikap mereka itu memebuatkan ketua mereka mengambil langkah memasukkan mereka ke kem motivasi yang dikendalikan oleh Ikatan Relawan Malaysia (RELA).

Tujuan utama adalah untuk mengubah cara hidup masing-masing.Ikuti kisah senario ops pocot disini dibawakan khas untuk anda.

Klik di sini untuk menontonnya.

0 comments:

Post a Comment

Nak komen? Silakan.